Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-04@20:42:08 GMT

برای جداسازی یارانه این کارها را انجام دهید

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۶۹۹۲۴

برای جداسازی یارانه این کارها را انجام دهید

معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه فرایند بررسی اعتراض به دهک بندی‌ها از هفته آینده آغاز می‌شود، به سوالات یارانه‌ای مردم پاسخ داد.

به گزارش ایران آنلاین به نقل از ایرنا، داریوش ابوحمزه اظهار داشت: افرادی که تا فروردین‌ماه امسال یارانه دریافت می‌کردند و در اردیبهشت‌ماه یارانه کمک معیشتی به‌حساب آنها واریز نشدهاست، در دهک دهم قرار گرفته بودند و مشمول پرداخت یارانه نمی‌شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این افراد در اعتراض به دهک بندی یارانه‌ها به سامانه «حمایت» به آدرس اینترنتی hemayat.mcls.gov.ir مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه پشتیبانی سامانه‌های پاسخگویی به سؤال‌های یارانه‌ای از جمله سامانه حمایت و مرکز تماس تقویت شد، افزود: همچنین دو سامانه تلفنی و گویا وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به شماره‌های ۰۲۱۶۳۶۹ و ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ آماده پاسخگویی به سؤال‌های یارانه‌ای مردم است.

معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان داشت: این سامانه‌ها از لحاظ قابلیت‌های فنی، نرم‌افزاری و سخت‌افزاری تقویت و پشتیبانی شد تا هم‌زمان مراجعه افراد با مشکل روبرو نشود.

به گفته ابوحمزه، افرادی که پیش‌ از این به هر دلیلی یارانه دریافت نمی‌کردند و یا خودشان داوطلبانه اقدام به حذف یارانه کرده بودند، جاماندگان از یارانه محسوب می‌شوند که اکنون متقاضی دریافت یارانه هستند، برای کسب اطلاع از آخرین وضعیت ثبت‌نام خود کد دستوری #کد ملی ۴۳۸۵۷۴* را شماره‌گیری کنند و سپس برای ثبت‌نام به آدرس اینترنت my.gov.ir مراجعه کنند و نسبت به ثبت درخواست برقراری یارانه خانوار خود اقدام کنند.

علت بیشترین اعتراض‌ها به دهک بندی‌ها

وی با اشاره به اینکه به دستور رئیس‌جمهور یارانه به افراد دهک دهم که تقاضای بازنگری داشتند نیز واریز شد، گفت: در ابتدای طرح قرار بود افرادی که جزو دهک دهم هستند، یارانه آنها حذف شود، اما به‌ دلیل وجود ابهام‌های مردم و سؤال‌های آنان قرار شد که مبلغ یارانه به افراد در دهک دهم که قبلاً یارانه می‌گرفتند، درخواست بازنگری داشتند، نیز واریز شود و تا زمان رسیدگی دقیق این مبلغ مسدود شود.

معاون وزیر کار ابراز داشت: بیشترین درخواست‌های مردمی در سامانه‌های این وزارتخانه در اعتراض به دهک بندی‌ها به بازنگری به ساختار خانوار بازمی‌گردد. پیش از این، یارانه ۴۵ هزار تومانی در سال‌های اخیر به‌خاطر پوشش ندادن قدرت خرید بالا، منجر شده بود تا اعضای خانواده بعد از ازدواج، یارانه خود را تفکیک نکنند.

افراد مجرد برای جداسازی یارانه خود چه کنند؟

ابوحمزه افزود: در دهک بندی مجموع درآمدها و دارایی‌های اعضای خانوار با یکدیگر جمع شده و این امر منجر شد تا برخی خانوارها در دهک دهم و جزو اقشار پردرآمد قرار بگیرند. امکان برای اعضای خانواده‌ها و افرادی که ازدواج کرده‌اند، وجود دارد تا با مراجعه به پلیس+۱۰ اقدام به فرایند جداسازی و تفکیک یارانه خود کرده که توسط سازمان هدفمندی یارانه‌ها در نظر گرفته شده است.

این مقام مسوول تصریح کرد: بعد از جداسازی یارانه فرزندان از خانواده‌ها، یارانه پدر و مادر پس از آزمون وسع خانوار و در صورت دارا بودن شرایط به طور خودکار برقرار می‌شود و نیازی به مراجعه افراد به سامانه‌ها نیست.

وی خاطرنشان کرد: افرادی که مجرد هستند و می‌خواهند یارانه‌شان را از خانواده جدا کنند، و یا کسانی که طلاق گرفته‌اند می‌توانند با ارائه مدارک به پلیس +۱۰ مراجعه و فرایند قانونی را طی کنند تا درصورتی‌که واجد شرایط باشند شامل دریافت یارانه شوند.

آغاز فرایند بررسی اعتراض‌ها از هفته آینده/ منتظر پیامک باشید

معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه در هفته‌های آینده فرایند بررسی درخواست‌های مردم برای بازنگری دهک‌ها را شروع خواهیم کرد، گفت: بر این‌ اساس اطلاعات بیشتری از درآمد و دارایی افراد را جهت مشاهده در سامانه حمایت قرار خواهیم داد؛ ضمن اینکه این فرایند بعد از تایید دولت صورت می‌گیرد.

ابوحمزه اضافه کرد: بانک‌های اطلاعاتی متعددی داریم که باید وضعیت اقتصادی افراد را اعلام کنند تا مجدد به درخواست‌ها رسیدگی شود؛ این در حالی است که با اعلام درآمدها و دارایی‌ها به‌صورت جزیی‌تر هم‌وطنان ابهامات را می‌توانند، مطرح کنند.

وی تصریح کرد: در فرایند رسیدگی به اعتراض دهک بندی یارانه‌ها، پیامک برای سرپرست خانوار ارسال می‌شود تا مجدد به سایت مراجعه و صورت شناسنامه اقتصادی را مشاهده کنند، و اگر نیاز به اعتراض بود، آن زمان ثبت کنند در نهایت جمع‌بندی می‌شود که جزو چه دهکی هستند.

گردش مالی و یا درآمدها افراد چند سال بررسی می‌شود

معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه شاخص‌های دهک بندی یارانه‌ها، ملاک ترکیب درآمدی و دارایی برای سال‌های مختلف در نظر گرفته شده است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین ملک ملاک شاخص‌بندی یارانه‌ای نیست.

ابوحمزه ادامه داد: این‌گونه نیست که اگر فردی به‌عنوان‌مثال کشاورزی، در یک ماه از سال درآمد و گردش حسابی داشته باشد، به‌خاطر یک ماه گردش مالی یارانه‌اش حذف و یا دهک بندی تغییر کند؛ چرا که گردش مالی و یا درآمدها در طول چند سال مورد بررسی قرار می‌گیرد.

حساب بانکی خود را در اختیار دیگران قرار ندهید تا جزو دهک دهم نشوید

معاون وزیر کار گفت: به‌عنوان‌مثال، یکی از اعضای خانواده، حساب خود را به دیگری واگذار کرده‌اند که شخص دیگری با آن تجارت و یا کسب درآمد می‌کند و یا بعضی‌ها خودرو و دارایی‌ها را قولنامه‌ای خریدوفروش می‌کنند که باید شفاف‌سازی صورت بگیرد و افراد حساب‌های خود را تفکیک کرده و دارایی‌های خود را به‌صورت رسمی منتقل کنند.

وی اضافه کرد: همچنین اگر فردی، حساب شخصی خود را برای تنخواه شرکتی قرار دهد به دلیل گردش حساب بالا جزو دهک دهم قرار می‌گیرد و یارانه‌اش حذف می‌شود.

سفرهای خارجی از مِلاک دهک بندی حذف شد

ابوحمزه با تاکید بر اینکه در دهک بندی اخیر سفرهای خارجی ملاک نیست، گفت: سفرهای خارجی مبنای سیاست‌گذاری قرار نگرفته و ملاک حذف یارانه نیست.

معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: متقاضیان در هر صورت برای ثبت‌نام، نیازی به مراجعه حضوری به هیچ سازمانی ندارند و می‌توانند از سامانه‌های اعلامی از سوی این نهاد وزارت کار و سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اقدام کنند.
/انتهای پیام

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: کار و رفاه اجتماعی بندی یارانه دهک بندی دارایی ها یارانه ها سامانه ها یارانه ای دهک دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۹۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی‌ها کار نیست؟!

سید رضا اکرمی عضو جامعه روحانیت مبارز تاکید می‌کند نباید از دولت توقع گره گشایی داشته باشیم. او همچنین معتقد است، تک‌تک اعضای خانواده باید به فکر کسب درآمد باشند.

به گزارش رویداد۲۴، بخش‌هایی از گفت وگوی اکرمی را در ادامه می‌خوانید:

همه می‌دانیم که گرانی وجود دارد و مردم مشکلات زیادی برای تامین هزینه‌های‌شان دارند. به همین دلیل در خانه و خانواده همه افراد باید کار کنند تا همه‌شان درآمدزا باشند. یعنی یک نفر نمی‌تواند مخارج خانواده را اداره کند.

مساله مشکل‌ساز دیگر این است که امروز بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است. خرج‌مان فقط صبحانه، نهار، شام، لباس و مسکن است. اما برج‌مان زیاد است که شامل موبایل، سفر و… می‌شود. چون معیارها و شرایط زندگی تغییر کرده است، مرد خانواده به تنهایی نمی‌تواند یک خانواده را اداره کند. اگر همه افراد خانواده به اندازه خودشان تلاش کنند، قطعاً می‌توانند خانه را اداره کنند.

اینکه می‌گویند، کار نیست را قبول ندارم. کار را که از آسمان یا خارج نمی‌آورند و باید ایجاد کرد. هر کس که غیرت کاری دارد، امروز برای او کار هست. بیش از ۵ ملیون افغانی در این مملکت کار ساختمانی، کار سنگ‌بری، کار سرای‌داری می‌کنند؟ چطور برای افغان‌ها کار هست، برای خودمان ایرانی کار نیست؟ کار هست و ما باید دنبالش برویم.

ما از قدیم‌الایام مربایی را که می‌خوریم، بسته‌بندی و آماده نمی‌خریدیم. خانم‌های خانه دوزندگی بلدند، خیاطی بلدند، آرایشگاهی بلدند و اوقات فراوان هم دارد. پس اگر بتواند وقتش را خوب تنظیم کند، می‌تواند در کنار بچه‌داری به کارهای دیگر هم برسد. خانم من هم ۷ بچه را بزرگ کرده است. هم درس داده و هم سخنرانی کرده و هم کار می‌کند.

اینکه می‌گویند مستاجرین گرفتار هستند، باید همه ایران را در نظر بگیرید و فقط تهران را نبینید. همچنین سه‌چهارم مردم تهران خانه دارند و یک چهارم مستاجراند. پس برای یک چهارم قیصریه را آتش نزنید.

درباره اینکه همه از دولت توقع دارند، می‌گویم دولت مسئول همه چیز نیست. اولا هر کسی مسئول کار خودش است و حق ندارد همه کارها را گردن دولت بیاندازد. دولت باید حمایت و نظارت کند. بنا نیست همه کارها را به دوش دولت بگذاریم و از او بخواهیم، سیر و پیاز ما را تهیه کند. ما در اقتصاد هم بخش خصوصی داریم و هم تعاونی داریم و آخرین بخش دولت است.

اینکه می‌گویند، رفت و آمد در تهران مشکل است، دلیلی برای کار نکردن نیست. بنا نیست همه برای شاغل بودن از خانه بیرون بیایند. الان بسیاری از کارها هستند که در درون خانه می‌توان انجام داد. در واقع حمل و نقل دوساعته و سه‌ساعته روزانه برای موارد خاص است.

دیگر خبرها

  • ۴۷۷ هزار خانوار کردستانی با کالابرگ الکترونیکی خرید کردند
  • چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی‌ها کار نیست؟!
  • تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد
  • جزئیات تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران | شهرستان های مشمول طرح جداسازی
  • حد کم کردن وزن چقدر است؟
  • ماه بر سلامتی کدام عضو بدن ما تاثیر می گذارد؟
  • آموزش: نکات مهمی که قبل از خرید دستگاه‌های الکترونیکی دست دوم باید بدانید
  • حد کم کردن وزن کجاست؟ نگاهی به شیوه‌های مرسوم در کاهش و تثبیت وزن
  • زمان برگزاری آزمون استخدامی مربی پرورشی، مراقب سلامت و مشاور مدارس
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت شروع می شود